ponedeljek, 20. junij 2016

Lektoriranje diplom oz. diplomskih nalog opravimo res zelo hitro!

Lektoriranje diplom pri nas: hitro, najceneje, kvalitetno!

Lektoriranje diplom je delo, za katerega smo specializirani. Zaradi naše ugodne cene za študente, ki je najnižja v državi, o čemer priča naš cenik lektoriranja, smo med študenti izredno priljubljeni za lektoriranje diplom. Poleg tega vse naše stranke vedo, da je pri nas lektoriranje diplomskih nalog hitro. Seveda poskrbimo tudi za kvaliteten prevod iz slovenščine v angleščino za vse tiste, ki diplomskega povzetka še niso prevedli.


Pri lektoriranju različnih diplom so napake pogosto enake

Hitro lektoriranje diplomskih nalog
Pri lektoriranju diplom se najpogosteje soočamo z nekaterimi najbolj tipičnimi napakami. Seveda so najbolj znane napake pri vejicah. Nekateri jih pri odvisnih stavkih uporabljajo premalo, drugi pa jih pišejo preveč in z njimi oklepajo stavčne člene. Seveda pa se pri lektoriranju diplomske naloge ali lektoriranju magistrske naloge skoraj vedno soočimo tudi z napačno uporabo veznika »pa« (poglejte si prejšnjo poved, kjer je uporaba veznika »pa« pravilna). Ta veznik namreč smemo uporabljati skoraj vedno le v primeru, če v drugi polovici stavka povemo nekaj vrednotno nasprotnega, kot smo povedali v prvem stavku. Številni pa veznik »pa« uporabljajo takrat, ko se bojijo postaviti piko in tako z vejico in veznikom »pa« začnejo z naslednjim stavkom. Med pisci v slovenščini namreč prevladuje povsem napačna predstava, da so dobre povedi dolge in kompleksne. Pri lektoriranju diplom to napako na primer popravimo tako, da prvi stavek zaključimo s podpičjem, zbrišemo veznik »pa« in po potrebi korigiramo vrstni red drugega stavka.


Hitro lektoriranje diplomskih nalog vas reši iz časovne zagate

Če je veliko napak, lektoriranje diplomskih nalog ni tako hitro, kot bi bilo, če bi bilo napak manj. Kljub temu pa upoštevamo ceno iz našega cenika lektoriranja tudi v primerih večjega števila napak. Seveda pa cena iz cenika lektoriranja ne more veljati, če je tekst v izredno slabem stanju. Res pa je, da so zaradi utečenega (beri: hitrega) načina našega dela in s tem hitrega lektoriranje diplomskih nalog le redki primeri, ko zaradi slabe kvalitete jezika lektoriranje diplom zaračunamo dražje. V vsakem primeru pa je cena prevoda iz slovenščine v angleščino, če gre za diplomski povzetek, enaka za vse ne glede na tehnično zahtevnost jezika povzetka.


Naš cenik lektoriranja ponuja najnižjo ceno v državi

Naš cenik lektoriranja dokazuje, da je pri nas cena hitrega lektoriranja diplomskih nalog najnižja v državi. Če ste torej v časovni stiski in vaš osebni proračun ne dopušča večjega izdatka za lektoriranje, smo mi pravi naslov za vas.