ponedeljek, 23. maj 2016

Lektoriranje magistrske naloge je pri nas res najcenejše

Lektoriranje magistrske naloge za študente hitro in dobro

Lektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge je posel, s katerim se ukvarjamo že zelo dolgo. Za lektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge smo dejansko specializirani, saj smo pri študentih zelo priljubljeni zaradi naše hitrosti, kvalitete in seveda tudi nizke cene lektoriranja. Slednja je naš izraz spoštovanja do ljudi, ki se močno trudijo, da bi prišli do trdo zaslužene izobrazbe. Cena lektoriranje diplomskih nalog oziroma lektoriranja magistrske naloge je tako v našem podjetju nižja kot za stranke, ki ne študirajo. Res pa je, da je cena lektoriranja tudi v primeru strank, ki niso študenti, že zelo ugodna. Čeprav je lektoriranje poceni, pa je seveda kvaliteta opravljenega dela odlična. Pri lektoriranju diplomske naloge smo seveda natančni, saj je diplomska naloga izdelek ob zaključku študija: delo bo ostalo v knjižnici fakultete, študentu pa bo pomenilo lep spomin na študijske dni. Opozorili bi tudi na to, da ugodno in profesionalno prevajamo povzetke diplomskih nalog v angleščino. Vsekakor pa za študente poceni opravimo tudi prevajanje iz angleščine v slovenščino.

Lektoriranje diplom in magistrskih nalog


Lektoriranje magistrske naloge opravimo zelo hitro

Časovna stiska pred lektoriranjem magistrske naloge oziroma lektoriranjem diplomske naloge je po naših bogatih izkušnjah zelo pogost pojav. Če se bo to zgodilo tudi vam, vam predlagamo, da se oglasite pri nas. Naš reakcijski čas je namreč izredno kratek in tudi delo opravimo hitro. Če je potrebno tudi v nekaj urah. Cena lektoriranja pa tudi tedaj ostane nizka.

Cena lektoriranja ni ugodna le za študente, ampak za vse

Tudi stranke, ki ne študirajo, so pri nas deležne nizke cene lektoriranja. Zato se lektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge pri nas še toliko bolj izplača. Zaradi vsega tega so naše storitve zelo priljubljene med ljudmi. Veliko delamo tudi po priporočilih, saj naš študenti radi širijo glas o naših storitvah. Ugodno nudimo tudi prevajanje iz angleščine v slovenščino ter obratno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar